Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen

Het kennismakingsgesprek is gratis.
Vervolggesprekken: € 85,- per uur
Relatietherapie: € 100,- per uur
In principe een uur. Wanneer het op het moment zelf wenselijk is om het gesprek iets langer te laten duren en dat is zowel voor jou als voor mij mogelijk, dan kan dat.
Ik ga er vanuit dat je op korte termijn geholpen wilt worden als je mij belt. Om die reden is je kennismakingsgesprek altijd binnen 10 dagen.
Het eerste gesprek is een kennismaking. We bespreken globaal waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij wilt hebben. Als we van beide kanten een klik voelen en we hebben er beiden vertrouwen in dat ik iets voor je kan betekenen, dan maken we een vervolgafspraak. Na 3 gesprekken evalueren we. We bespreken samen hoeveel gesprekken er nog nodig zijn.
Er zijn meerdere mogelijkheden. Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Nuenen of Helmond. Ik kan ook bij je thuiskomen. Binnen 5 km is het kosteloos. Alles boven de 5 km betaal je 50ct per kilometer. Hierin zit tevens het uurtarief inbegrepen voor het reizen.

Een andere optie is dat we een stuk gaan wandelen tijdens het gesprek. Dit wordt door veel mensen als heel prettig ervaren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om de afspraak online te doen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Indien nodig, werk ik ook in de avond.
Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.
Nee, een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt zelf telefonisch of via de website een afspraak met mij maken. Wanneer je het prettig vindt, kan je  je huisarts wel op de hoogte brengen van je gesprekken met mij.
Iedere therapeut heeft beroepsgeheim. Dat betekent dat jouw verhaal in vertrouwen vertelt wordt. Deze informatie zal met niemand gedeeld worden, tenzij het specifiek wordt gevraagd door bijv. een huisarts. Ook dan zal het niet gedeeld worden zonder jouw toestemming.
In Nuenen kan je de auto op de oprit van de praktijk parkeren. In Helmond is er voldoende parkeergelegenheid tegenover de praktijk aan de straat.


Jazeker! Ik ben aangesloten bij:
  • SKJ: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
  • Klachtenportaal Zorg